Oranje bank

Bouwmateriaal en meubilair

Normec Product Testing is een Europees aangemelde testinstantie volgens CEN / TS 16516 (EN 16516) en een erkend testinstituut voor tal van nationale en internationale kwaliteitslabels.

 

logo's kwaliteitslabels

Onze dienstverlening in het kort:

  • Het testen van vluchtige organische stoffen wordt bij Normec Product Testing uitgevoerd volgens de Belgische, Franse en Duitse VOC-emissiewetgeving en etikettering volgens ABG, AGBB, Franse etikettering A +, PANGPP, Emicode, M1, Blue Angel, EU-ecolabel, GUT en BIFMA.
  • Het uitvoeren van prestatietesten volgens ISO 16000-23 en ISO 16000-24: “Prestatietests ter evaluatie van de vermindering van concentraties vluchtige organische stoffen en carbonylverbindingen door sorptieve bouwstoffen”.
  • Het uitvoeren van levenscyclusanalyses (LCA, PEF, EPD) van uw producten conform CEN / TC 350: “Duurzaamheid van bouwwerken”. Op basis van deze resultaten kunt u uw productontwikkelingsproces bijsturen.

Geïnteresseerd?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Vul het offerteformulier in om een ​​vrijblijvende offerte of meer informatie te ontvangen. Selecteer de tests die u nodig heeft. Als u op zoek bent naar tests of ondersteuning die niet worden vermeld, laat dan alleen een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Heeft u een andere vraag?
tel: +32 492 15 55 29 mail: info-npt@normecgroup.com

Offerte aanvragen
Normec Servaco medewerkers voor product testing

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Zoek op de website