Schraalbetonkern en rijk betonkernen

Werfproeven

Bemonstering en in-situproeven

Bemonsteringen of werfproeven voor bouwtechnisch onderzoek? Normec Servaco voert ze professioneel voor u uit. Vanuit Wevelgem en Puurs staan onze veldwerkteams Bouwkunde voor u klaar. Zij zijn opgeleid en bevoegd voor o.a. de bemonstering via kernboringen van zandcement en vers stortbeton, beton en asfalt. Daarnaast is Normec Servaco gespecialiseerd in diverse in-situproeven zoals plaatproeven, slagsonderingen en trekproeven.

Planning en timing
Onze afdeling Orderprocessing bekijkt met u de uitvoeringsmogelijkheden voor het gewenste veldwerk en legt dat vast in de planning. Daarnaast verzamelen zij alle noodzakelijke gegevens en veiligheidsinformatie voor een optimaal eindresultaat. Is er een onverwachte wending in het onderzoek? Dan brengen wij u daarvan op de hoogte en bekijken we samen met u de verdere stappen.

Safety first
Voor de uitvoering van dit veldwerk en de in-situmetingen hanteert Normec Servaco strenge veiligheidsprocedures. Alle medewerkers zijn VCA-gecertifieerd en uitgerust met de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarbovenop volgden alle veldwerkers een opleiding asbestherkenning voor het geval ze met asbest te maken krijgen.

Lees meer over onze werfproeven

Wij staan voor u klaar

Man met mobiel achter laptop

Hebt u vragen over de bouwkundige onderzoeken van Normec Servaco? Neem contact met ons op. We beantwoorden ze graag.

Man met mobiel achter laptop
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Zoek op de website