Stromend water uit pijpleiding

Drinkwateronderzoek

Bemonstering en analyse van drinkwater | legionellaonderzoek

Normec Servaco bemonstert voor u drinkwater of proceswater voor fysicochemische en microbiologische analyses (steriele bemonstering). Ook onderzoeken we douches en koeltorens op de aanwezigheid van legionella. Het laboratorium van Normec Servaco is uitgerust met de recentste apparatuur en analysetechnieken. We bieden u een uitgebreide scope aan anorganische en organische analyses.

Voert u de bemonstering zelf uit?
Normec Servaco levert u de wettelijk voorgeschreven recipiënten met de correcte conserveringsmiddelen: glazen bodempotten, plastic emmers en flessen in alle formaten en vormen. Het doel? De genomen monsters onveranderd en correct transporteren naar het laboratorium. Raadpleeg onze recipiëntenlijst.

Safety first
Veiligheid komt bij Normec Servaco op de eerste plaats. Ook voor de uitvoering van waterbemonsteringen. Elke staalnemer beschikt daarom over persoonlijke beschermingsmiddelen en respecteert de reglementering voor het betreden van besloten ruimten. Hij of zij is daarvoor opgeleid en heeft de juiste skills en apparatuur.

Planning en timing
De afdeling Orderprocessing legt met u de jaarplanning voor uw onderzoeken vast en volgt die voor u op. Een wijziging in de planning of een extra onderzoek inlassen? Ook dat regelen zij graag voor u.

Wij staan voor u klaar

Man met mobiel achter laptop

We denken met u mee en streven samen met u naar de beste aanpak. Laat een bericht achter wat wij voor kunnen betekenen.

Man met mobiel achter laptop
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Zoek op de website