Normec Servaco kantoor Wevelgem

Over ons

Normec Servaco is een geaccrediteerd, onafhankelijk, multidisciplinair laboratorium in België voor industriële analyses en onderzoek. De deskundigen op de afdelingen milieu en bouwkunde werken nauw met elkaar samen en garanderen een doeltreffende, deskundige dienstverlening. Normec Servaco is toonaangevend in de markt en staat bekend om haar sterke klantenservice en brede testmogelijkheden. Altijd met vakbekwame mensen en state-of-the-art apparatuur voor betrouwbare en snelle resultaten!

Technical Sales: uw gesprekspartner
De specialisten van onze afdeling Technical Sales werken voor u het beste voorstel uit. Hoe ze dat doen?  Zij luisteren naar u, overleggen met u en stellen u zo de juiste onderzoeksstrategie voor. Wettelijke bepalingen én praktische aspecten van de opdracht zoals veiligheid, bereikbaarheid en timing? Zij houden rekening met alles wat belangrijk is voor een goede samenwerking en een accuraat resultaat.

Back-up en onderzoek op maat
Er zijn altijd minstens twee experts op eenzelfde domein. Zo verzekeren we de continuïteit en krijgt u altijd deskundig antwoord op uw vragen. En hebt u een opdracht buiten de standaarden? Dan helpen we u graag met onderzoeken op maat, op basis van uw project.

Veiligheid en kwaliteit
Veiligheid en kwaliteit zijn onze stokpaardjes. Normec Servaco is dan ook:

  • VCA-gecertificeerd (VCA* -2017/6.0) voor het uitvoeren van werfproeven en monsternemingen – zowel voor de afdeling Milieu als Bouwkunde
  • ISO 17025-geaccrediteerd door BELAC

Waarom Normec Servaco?

Complete ontzorging en hoge betrokkenheid
Sterke klantenservice en toonaangevend in de markt
Brede testmogelijkheden en maatwerk dienstverlening

Onze laboratoria

De laboratoria van Normec Servaco vindt u in Wevelgem. Ze beslaan een oppervlakte van maar liefst 5.000 vierkante meter. Alle vereiste apparatuur voor procesanalysen (o.a. voor de opvolging van grondreinigingsprocessen) is hier aanwezig. Onze hoogopgeleide analisten hebben meerdere expertises en er zijn altijd minstens twee specialisten op eenzelfde domein. Zo garanderen we de continuïteit van onze dienstverlening en bent u altijd zeker van voldoende back-up. Lees hier meer over onze verschillende laboratoria. 

Normec Servaco gebouw

Normec Servaco is onderdeel van Normec Group

De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance
Lees meer over Normec Group
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Zoek op de website