Man typt op mobiele telefoon

Veel gestelde vragen

Wij snappen dat u vragen over heeft over onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen. Op deze pagina hebben wij de meest gestelde vragen van onze klanten voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem dan door onderaan deze pagina het contactformulier in te vullen.

Filter onderwerp

Ja. Normec Servaco levert u de wettelijk voorgeschreven recipiënten met de correcte conserveringsmiddelen: glazen bodempotten, plastic emmers en flessen in alle formaten en vormen. Het doel? De genomen monsters onveranderd en correct transporteren naar het laboratorium.

Ja, onze koeriers staan voor u klaar. U kunt u zelf ook terecht in elke Normec Servaco-vestiging: Wevelgem, Puurs en Hasselt.

Onze afdeling Orderprocessing bekijkt en plant samen met u uw onderzoek. Daarnaast verzamelen onze medewerkers alle gegevens en veiligheidsinformatie voor de optimale uitvoering van uw opdracht. Een onverwachte wending in het onderzoek? Dan nemen ze contact met u op en bekijken ze samen met u de verdere stappen.

Ja. De specialisten van onze afdeling Technical Sales werken voor u het beste voorstel uit. Hoe ze dat doen? Zij luisteren naar u, overleggen met u en stellen u zo de juiste onderzoeksstrategie voor. Wettelijke bepalingen én praktische aspecten van de opdracht zoals veiligheid, bereikbaarheid en timing? Zij houden rekening met alles wat belangrijk is voor een goede samenwerking en een accuraat resultaat. Meer weten? Neem contact met ons op.

Nee, Normec Servaco voert veldwerk en analyses uit in opdracht van erkende bodemsaneringsdeskundigen. Hebt u nog geen bodemsaneringsdeskundige? Dan stellen wij u graag en vrijblijvend een of meerdere ervaren bodemsaneringsdeskundigen voor. Meer weten? Neem contact met ons op.

De rapportagetermijn is afhankelijk van de analyse en de matrix van het staal. Voor de meeste analyses bedraagt die maximaal tien werkdagen, na bemonstering en aanlevering van de stalen bij onze diensten in Wevelgem. Spoeduitvoering is mogelijk onder voorbehoud van technische en praktische omstandigheden. Een spoedopdracht gebeurt uitsluitend in overleg met onze technisch-commerciële dienst.

Ja, dat kan. Hou er wel rekening mee dat voor de traceerbaarheid en rechtsgeldigheid een erkend laboratorium de meerderheid van de stalen moet afnemen. Toch bent u vrij om stalen zelf aan te leveren. Wilt u weten waaraan uw staal moet voldoen en waarop u moet letten? Hoe u stalen moet aanleveren? Welke recipiënten u moet gebruiken? Welk volume uw staal moet bedragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Nee, de testresultaten gaan altijd alleen naar de opdrachtgever. Normec Servaco geeft resultaten nooit door aan derden, tenzij de klant of opdrachtgever daarvoor uitdrukkelijke toestemming geeft.

Nee, Normec Servaco is een gespecialiseerd, onafhankelijk laboratorium dat kwalitatieve staalnames en analyses uitvoert. Besluiten en/of beoordelingen schrijven valt daar niet onder. Dat is de verantwoordelijkheid van studiebureaus en besturen. Hebt u daarover vragen? Neem dan contact op met onze technisch-commerciële dienst.

Ja, Normec Servaco heeft vestigingen in Wevelgem, Puurs en Hasselt. Zo zijn we bereikbaar voor heel Vlaanderen, en daarbuiten. Onze koerierdiensten brengen stalen snel en efficiënt van Puurs en Hasselt naar ons laboratorium in Wevelgem.

Ja, dat kan. Op eenvoudig verzoek levert Normec Servaco u recipiënten of u haalt ze zelf op in een van onze vestigingen. Weet u niet welke recipiënten u nodig hebt? Bekijk dan onze recipiëntenlijst of neem contact met ons op.

Ja, er zijn inderdaad houdbaarheidstermijnen voor analyses op diverse matrices. Onze technisch-commerciële dienst beantwoordt graag uw vragen. Neem contact met hen op.

Normec Servaco beschikt over een arsenaal aan erkenningen en accreditaties. Bekijk de volledige lijst op de pagina Erkenningen en certificaten.

Ja, Normec Servaco is ook gespecialiseerd in maatwerk zoals TOP, CGR en SVC. Meer informatie over maatwerk? Neem contact op met onze technisch-commerciële dienst.

Normec Servaco beschikt over een gebruikersvriendelijk, digitaal klantenportaal. U meldt er onder andere uw stalen aan en raadpleegt er uw rapporten. Meer informatie over het Normec Servaco-klantenportaal? Neem contact op met onze technisch-commerciële dienst.

Heeft u nog vragen die er niet tussen staan?
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Zoek op de website