Milieuonderzoek met stromend water in natuur

Afvalwateronderzoek

Hebt u een afvalwateronderzoek nodig voor de aanvraag van een omgevingsvergunning? Wilt u de tegenstalen van de milieu-inspectie/handhaving toevertrouwen aan een deskundig laboratorium? Of zoekt u een betrouwbare partner voor de bemonsteringen en analyse voor het zelfcontroleprogramma afvalwater VLAREM II? Normec Servaco gaat met u graag een langetermijnsamenwerking aan.

Monitoring waterzuiveringsproces

Ook voor de monitoring van uw waterzuiveringsproces of bij specifieke afvalwaterproblematiek staat Normec Servaco voor u klaar. Onze experts gaan samen met u na hoe we uw onderzoeksvragen optimaal aanpakken.

Bemonstering via een eenvoudig schepmonster of via tijdsgebonden of debietsgebonden bemonsteringstechnieken? We komen graag op voorhand bij u langs. Ter plaatse bepalen we de beste techniek in functie van uw doelstelling, zowel voor de debietsmeting als voor de bemonstering van uw afvalwater.

Meetcampagnes voor de heffing op het lozen van afvalwater

Normec Servaco is dé specialist en marktleider in meetcampagnes uitvoeren voor de heffing of het lozen van afvalwater. Jaarlijks rekenen meer dan zeshonderd bedrijven op onze expertise. Vanaf de planning tot en met de rapportage: we volgen strikt de richtlijnen en wettelijke bepalingen van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM).

Planning en timing
Onze experts bekijken samen met u welk type meetcampagne en bemonsteringstechniek voor u van toepassing is. De dienst Orderprocessing vraagt alle noodzakelijke gegevens op en maakt de specifieke documenten voor u klaar. In overleg stellen we de uitvoeringsplanning op en bereiden we de officiële aanmelding bij de VMM voor. Kort voor de uitvoeringsdatum ontvangt u van ons nog een herinneringsmail.

Reken ook op Normec Servaco voor uw:

  • 3-, 5- en 7-daagse bemonsteringscampagnes
  • tijds- of debietsgebonden monstername – met uw of onze apparatuur
  • debietsmeting van afvalwater met borrelbuis, ultrasone of elektromagnetische toestellen

Wij staan voor u klaar

Man met mobiel achter laptop

We denken met u mee en streven samen met u naar de beste aanpak. Laat een bericht achter wat wij voor kunnen betekenen.

Man met mobiel achter laptop
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Zoek op de website